a 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750)

Megint eltelt egy év, és a Pantone cég, a szokásos év eleji, trend előrejelzései alapján a 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750) elnevezést kapta.

A Pantone Color Institute továbbra is befolyásolja, – de legalábbis jelentősen meghatározza – , a következő évben a trendeket, a stílusválasztást, a motivációt a különböző ágazatokban, mint például a divat, vagy a szimulált „világ”, a dekoráció és a kozmetika,  az általa minden évben kiválasztott színkóddal jelezve az irányt az idén is.

Régen választottak már színkombinációt, ennyire kihívóan és bátran a Pantone Intézet szakemberei.

A 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750) :

merész és domináns árnyalat, mint egy lüktető, energizáló, élénk, dinamikus szín, amely új lendületet hirdet és lendületesen vibrál.. Optimizmusra, ünneplésre és örömre hívja a szívünket.

Ez egy természetben gyökerező árnyalat, amely a vörös családból származik, és az erő új jelét fejezi ki, és bátor, és rettenthetetlen lüktető színe, melynek áradozása örömteli és optimista ünneplést tesz lehetővé, az új narratívát írva.

Ahogyan azt a Pantone bemutató videójában is megnézhetjük:

a cég célja a Viva Magenta (18-1750) választásával az volt, hogy egy új, erőt sugárzó, magabiztos szín emeljen ki, ami egy merész szín, amely nagyon jó lehetőség az önkifejezésre is.

Leatrice Eiseman a Pantone vezérigazgatója mondta:

Az idei év színe erős és erőt adó. Ez egy új, animált vörös, amely tiszta örömben gyönyörködik, kísérletezésre és gátlástalan önkifejezésre ösztönöz, felvillanyozó és határtalan árnyalat, amely kiemelkedő nyilatkozatként jelenik meg. Ez az új szín mindenkit szeretettel vár, aki ugyanolyan életkedve és lázadó szelleme van. Ez egy merész, szellemes és mindent magába foglaló szín.

A technológia ezen korszakában ihletet merítünk a természetből és a valóságból.

A Viva Magenta (18-1750) a vörös családból származik, és a kosenil vörös színe ihlette, amely a természetes festékcsalád egyik legértékesebb színezéke, valamint az egyik legerősebb és legfényesebb, amit a világ ismert.Az ősanyagban gyökerező A 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750) újra összekapcsol minket az eredeti anyaggal. A természet erőit megidézve felpörgeti szellemünket, segít építeni belső erőnket.

Vessünk egy pillantást az év színének dinamikus hatására a dekorációs világban!

Fényes, merész és nem kér elnézést!

A Viva Magenta egy bátor és optimista vörös árnyalat, amelyet úgy terveztek, hogy bátor és merész legyen. Mondjon búcsút a színtelen semlegeseknek, és üdvözöljük ezt az élénk színt, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A Viva Magenta (18-1750) szürreális vibrálása olyan technológiai újításokat juttat eszünkbe, amelyek javítják világunkat, ugyanakkor megidézik a galaxis varázslatos csodáit. Várható, hogy a következő évet feldobja ragyogó és dinamikus szellemiségével.

Erőteljes hatása van a lakásdekorációra!

A 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750) valóban sok érzelmet testesít meg; erő, vitalitás, bátorság, bizalom, melegség, őszinteség… Ezek mind nagyon erős érzelmek. Ezért elkerülhetetlen, hogy a szín erős hatást hagyjon a felhasználási helyen.

Vegyük fontolóra a Viva Magenta (18-1750) tónusaival festett falat egy szobában vagy egy fotelben, ezekben a tónusokban. Még egyetlen darab ilyen színű tárgy használata is teljesen megváltoztatja a tér légkörét, és magára vonzza a figyelmet.

A 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750) párosítása más színekkel.

Mivel ezt az új színt, a Pantone „animált vörösnek” nevezi, egyensúlyozza vibrálását világosabb, tompított színekkel.  Kifejezetten tökéletes hatást érünk el, a szürke és khaki tónusokkal párosítva, amelyek lágyabbá teszik a belső teret. Ha játékosabb színnel szeretnéd kontrasztba venni, próbáld ki a lágy lilát vagy a világos szürkéskéket.

Hogyan díszítsünk, a 2023-as év színe a Viva Magenta (18-1750) színárnyalataival!

Annak ellenére, hogy a Viva Magenta (18-1750) erőteljes szín, mégis használható például a hálószobában is: egy szürke bársony ággyal kombinálva,  vidámabb akcentusokat teremt. Emeljük ki A Viva Magenta (18-1750) színt rózsaszín vagy piros árnyalatokkal és olyan egyedi formákkal, mint a csipkézett díszpárnák. Lágyítsd a szobát pamut textúrák és bársonybetétek rétegezésével, még teljesebb a megjelenés elbűvölő kontrasztokkal, például arany vagy sárgaréz bevonatokkal.

Ha Ön is szívesen frissítené otthonát egy ilyen remek színű függöny vagy lakástextil kiegészítővel, segítünk, megvarrjuk, elkészítjük Önnek!
Válassza ki az otthonához legjobban illő kelmét és fazont, érdemes szakember segítségét kérni, mielőtt belevág a vásárlásba, forduljon hozzánk bizalommal!  Engedje, hogy segítsünk, időt, pénzt és fáradtságot takarítva meg ezzel.

Leggyakrabban használt alapanyagaink, bővebben az alapanyagokról
– Anyagismeret: https://www.fuggonyvarraseger.hu/hasznos-jo-tudni/fuggony-alapanyagok-anyagismeret/
További fazon ötletek és képek, a saját, és a nagyvilágból válogatva
– A galériában: https://www.fuggonyvarraseger.hu/galeria/
Mivel a funkciók eldöntése szempontjából is fontosak, ezért érdemes megismerni ezeket a kiegészítőket
– Kellékek: https://www.fuggonyvarraseger.hu/termekeink/kellekek/


Ha tetszett a bejegyzés, másik is tetszeni fog . Köszönöm, hogy olvasod !
Itt likeholatod a blogot, és az oldalon is töltekezhetsz, de az igazi tartalmakat itt, a blogon találod.

Csatlakozz hozzánk, nézz szét nálunk, kövess minket, ötleteket, tippeket, hasznos tudnivalókat találsz.