Intelligens szagközömbösítő textíliák

Az intelligens szagközömbösítő textília egy speciális textil, melynek fő funkciója, hogy képes a levegőben lévő szagok és szennyező anyagok lebontására.

Az intelligens szagközömbösítő textíliák a “hármas friss” katalizátorral vannak ellátva, ezáltal képesek a levegőben lévő szennyező anyagok lebontására. Így jelentősen csökkentik a katalizátor segítségével a levegő szennyeződéseit, így biztosítják a friss és tiszta levegőt éjjel-nappal. Amint a szennyező anyag vagy szag molekulák érintkeznek a levegővel a szövetben, egy kémiai reakció játszódik le: így ezek lebomlanak és ártalmatlanná vállnak.

Levegővel működik, ugyanúgy, mint egy katalizátor az autóban a káros anyagokat lebontja és semlegesíti.

A szagközömbösítő textíliák előnyei, észrevehetően tisztább és frissebb levegő éjjel-nappal, csökkenti az allergiát, különösen az idősebb emberek, vagy a gyenge immunrendszerűeknél, lebontja a szennyező anyagokat.

A fényviszonyoktól függetlenül működik a katalitikus reakció.

Magas fokú lemoshatóság, tisztíthatóság, kevesebb tisztítást igényel, öntisztító, tulajdonsága miatt, így a költségmegtakarítás mellett az anyag életciklusa is megnövelhető.
Árfekvése: speciális anyag, árszabása egyedi.

Ajánljuk: Szállodák, magánházak, éttermek, közintézmények termeibe.

Kiemelten: Iroda, bár, étterem, szálloda, orvosi rendelő, szalonok, oktatási intézmények, közösségi termek, zárt helyiségek, idősek otthonában, vagy akár bármilyen élő munka-és lakókörnyezetbe.

Tipp:

Ez a függöny alkalmas japán panel, ringlis és lap függöny szerkezetre is.