Kültéri textilek

A kültéri textíliák- technikai textilek, melyek fő funkciója, az időjárási körülmények hatásainak ellenáll.

Létezik a függönyöknek egy különleges családja, a különleges gyártási technológiának köszönhetően szó sincs durva anyagokról, a textil kinézete, tapintása, kényelmi jellege hasonlatossá teszi a legfinomabb beltéri anyagokhoz, függönyökhöz. Hihetetlen tulajdonságokkal rendelkeznek, minden időjárási körülménynek ellenállnak, legyen szó tűző, napsütésről vagy csapadékról.

Az anyagok UV védelemmel vannak ellátva, ami annyit tesz, hogy nem tesz bennük kárt a napsütés, eső. Ezek az anyagok a csapadékkal is felveszik a harcot. Nem szabad azonban összekeverni a vízlepergető anyagokkal! Az anyagok eső után vizesek lesznek, ezért fontos a kárpitos garnitúrák megfelelő, vízálló alábéleléséről gondoskodni, de kiszáradás után nem károsodnak, hosszabb távon sem, nem lesznek foltosak, nem rojtozódnak, bolyhosodnak.

Az impregnált anyagok, gyöngyvásznak, ponyva anyagok, napernyő vásznak, nyugágy vásznak vízlepergető hatásuknak köszönhetően tökéletesen megfelelnek a kültéri használatnak. Gyöngyvászonból nagyobb és kisebb felületű termékek is készíthetőek például kerti bútortakaró, esővédő függöny, hintaágy tető. Magas szakítószilárdságuk miatt terhelhetőségük nagy és emellett széles a színskálájuk.
Árfekvése: speciális anyag, árszabása minőségtől függően versenyképes ár.

Ajánljuk: Szállodák, HoReCa, éttermek, közintézmények, rendezvények, magánházak külső tereibe.

Kiemelten: Étterem, szálloda, vendéglátó egységek, kültéri rendezvények, terasz és kerti asztaloknál, standok, verandák, télikertek, erkélyek és egyéb belsőn kívüli térbe.