Antibakteriális / bioaktív textilanyag

A bioaktív – antibakteriális textíliák technikai textilek fő funkciója a kórokozók, toxinok, mikroorganizmusok terjedését megakadályozni.

Antibakteriális textilek.

Ezek az anyagok úgynevezett bioaktív anyagokat tartalmaznak, amelyeknek anti-bakteriális hatása van, amelyek a leggyakoribb kórokozók exponenciális(a növekedés mértéke arányos a mennyiség nagyságával) terjedését gátolják meg. A bioaktív anyagok természetes alapszála ezüst ionokat tartalmaznak Trevira BRE kombinációban.

A mikroorganizmusok, baktériumok, toxinok elterjedése megelőzhető ezen aktív szálak működésével. A baktériumok elpusztulnak a szövet felületén, a sejt élettani és anyagcsere-folyamatainak meggátolásával. Az antibakteriális textilek antimikrobális hatása erős, ez által a hagyományos textilekhez képest a kórokozók exponenciális terjedése nem észlelhető.

Előnye, a baktériumok, kórokozók nem lesznek képesek elterjedni, csökken az egészségügyi kockázat, csökkenti az allergia és a túlérzékenység, különösen idős betegek és allergiások tekintetében.

Fehérítőmentes szerekkel letörölhető, fertőtleníthető, van olyan kínálatunk, mely 40 fokon mosógépben is moshatóak.

Kevesebb mosást igényel, így az anyag élettartama hosszabb lesz.
Árfekvése: speciális anyag, árszabása egyedi.

Ajánljuk: Közintézmények, Kórházak, egészségügyi intézmények, szállodák, magánházak.

Kiemelten: Egészségügyi központok, kórházi szobák, rendelőintézetek, magánrendelők, irodák, konferenciahelyiségek, oktatási intézmények, idegenforgalmi szálláshelyek, magánházak.