Szolgáltatásaink

 • Függönyözés

  A Függönyözés Nálunk egy komplett szolgáltatás – érdemes hozzáértő szakemberekre bízni!
  Itt, csak Önnel, személyesen foglalkozunk! A függönyözésnél, nem csak a színt és az anyagot kell figyelembe venni,- fontos a
  stílust, a fényviszonyokat, a méreteket, formát is szemelőt tartani, és segítünk a problémákra megoldást találni.
  Fényáteresztő, dekor és sötétítő függöny, bútorszövet, speciális textilek, karnis és árnyékolók széles kínálatából választhat. A
  klasszikustól a modern, a minimál stílusig bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, és a megfelelő fazonú függönyt, árnyékolót,
  kiegészítőt el is készítjük Önnek.
  Nem ismerünk lehetetlent: különleges formájú és síkú ablakok esetén sem.
  Természetesen nem csak a függönyözés teljes körű kivitelezését vállaljuk, hanem kívánságra egyéb kiegészítők – ágytakarót,
  párnát, terítőt …stb. is elkészítünk.

 • Árnyékolástechnika
  Mindenféle belső nyílászárókhoz kínálunk beltéri árnyékolókat, melyek csak egyedi méret alapján készül, egyedi gyártással, a felmérés szerint megállapított kialakítással és méretezéssel.  Különböző textil rolók  Sáv roló  Roletta  Szalag függöny Fényáteresztő, fényzáró, hang és hő záró kivitelben is kaphatóak, melyek funkciói eltérők, széles textil és színskála választékkal, egyedivé lehet varázsolni otthonát, irodáját, munkahelyét.
 • Árajánlat készítés
  Árajánlatot készítünk, és elkészítjük a részletes költségtervet. Az egyik legfontosabb tényező a nyomon követhetőség, ez alapján a költségkeret optimalizálását érhetünk el. A választottak alapján akár többvariációs ajánlatot is készíthetünk, (2-3 alapanyag variációra is), mely több ütemezési lehetőséget is magában foglalhat. Tartalmazza a szükséges anyagokat, a varrás és kellékek, a karnist, a karnisszerelés költségeit. Amennyiben több helységről van szó, megadjuk az árajánlatot szobánként vagy ablakonként is, így könnyebb eldönteni melyik az Ön számára a legmegfelelőbb megoldás. Természetesen a minőség, és a látvány figyelembevétele mellett, fontos az ár-érték arány is.
 • Karnis, árnyékoló méretre gyártás
  A karnisok, raffrolók, rolók és egyéb szerkezetek egyedi – személyre szabott méretre gyártása. Mivel a szerkezetekből nincs széria méret, így minden termékünk pontos, egyedi szerkezet alapján készül. Ez precizitást igényel, pontos mértékben-összhangban kell lennie a ráhelyezendő textilek méretével, használhatóságával annak érdekében, hogy tökéletes legyen.
 • Függönyfelrakás, dekorálás
  A függönyök felrakása nem is olyan könnyű és egyszerű, hanem aprólékos, pontos, időigényes munka. Bízza ránk ezt a munkát! Ha a függönyök nincsenek szépen felrakva, eligazítva, elmarad az igazi esztétikai élmény. Az általunk készített, kivasalt függönyöket a karnis méretére behúzva, felkampózva/csúszkázva, kellékezve, a szerkezetekre felrakjuk, felszereljük. Így Önnek nem kell vasalnia, létrára másznia, mi a helyére illesztjük a kiegészítőket, és felrakjuk, felakasztjuk a függönyöket. Máris élvezhető az igazi esztétikai élmény!
 • Különleges ablakok árnyékolása
  Nem könnyű árnyékolni, díszíteni ezeket az ablakformákat! Nem ismerünk lehetetlent: különleges formájú és síkú ablakok esetén sem. Minden felületre egyedi tervet készítünk, segítünk megtalálni, kiválasztani a leg megfelelőbben funkcionáló, esztétikus és használható megoldást, legyen az:  Boltíves íves ablakok  Bástya íves ablakok  Félkör / kör ablakok  Háztető/ trapéz / kutyaól ablakok  Tetőtéri / döntött síkú ablakok  Ferde / csapott vonalú ablakok  Sarokablakok  Kombinált ablakok
 • Helyszíni felmérés
  Vegye föl velünk a kapcsolatot! Választunk egy Önnek is megfelelő időpontot, amikor kolléganőnk személyesen ellátogat otthonában, illetve a munka helyszínére. Fontos lépés ez, mert az itt elhangzottak, megbeszéltek alapján tudjunk az Ön elvárásainak, elképzeléseinek – funkcionalitás, minőség, árfekvés, design, enteriőr – megfelelőt ajánlani. Nagy bőröndökkel, szín és fogásmintákkal, fotókkal, tervekkel, ötletekkel, kreativitással „felfegyverkezve” érkezünk a helyszínre. Az igényeinek felmérése, a megbeszélés után, kiválasztjuk a mintákból az Ön ízlésének megfelelőt, ebből indulunk ki! …és még sok-sok apró tisztázni való kérdés akadhat, ami csak a helyszínen kerülhet tisztázásra.
 • Méretvétel
  A munka elvégzéséhez szükséges méretvételt a helyszínen, a helyszíni felmérés során elvégezzük. A pontos ablak-, karnis- és egyéb, szükséges méretek meghatározása elengedhetetlen a minőségi munkához. Itt van alakalmunk a karnisok típusának, helyének egyeztetésére/eldöntésére is, illetve, itt derül ki, hogy mi minden valósítható meg az adott helyre, vagy milyen egyedi megoldások lehetségesek!
 • Függönyvarrás, lakástextil készítés
  A megrendelésen túl, a textilek elkészítése sok munkát foglal magában, nem csak az anyag minősége, színe és mintája fontos, hanem a pontos szabás, a szép varrás, és a vasalás is. A közösen elkészített tervek alapján, elvégezzük Önnek a kivitelezést, a tervezésnek megfelelően varrjuk készre a függönyöket saját műhelyünkben, a bonyolult kihívásokat is megoldjuk. Fazont szerkesztünk, a megadott méretre modellezzük, szabunk, szegünk, szalagozunk, csipkézünk, paszományozunk, behúzó szalagokat rávarrjuk, méretre ráncoljuk, készre vasaljuk, – kikellékezzük, bekampózzuk, felcsúszkázzuk, – és előkészítjük a felrakáshoz.
 • Egyedi fazonvarrás
  Kreatív, egyedi, bonyolult vagy épp extrém elképzelések megvalósítása. Különböző formák és fazonok, korok és stílusok, egyedi „alkotások” elkészítése az alapanyagok ötvözésével. Testre szabott, egyedi megoldások, és nem csak az ablakra. Azokról a kiegészítők is, ahol a függöny, vagy egyéb alapanyag, más szerepben/funkcióban jelenik meg. Elkészítjük – személyre szabottan a kiegészítőket is pld.: – ágytakaró – díszpárna/székpárna – székszoknya/huzat – terítő – térelválasztó – baldachin – falikárpit – ajtó-, polc függöny – … és egyéb textilből készíthető dekorációk.
 • Speciális anyagok forgalmazása
  Cégünk forgalmaz olyan speciális – úgynevezett technikai – textileket is, melyek egyedi igényeket képesek kiszolgálni: – antibakteriális / bioaktív textilanyag – intelligens szagközömbösítő textíliák – lángmentes / burnout – trevira cs függönyanyag – hangelnyelő, zajcsökkentő textíliák – Black out / 100% fényzáró, Dim out / 95% fényzáró függönyanyag – IMO minősített vízálló textilek, hajókra / vízpartra – teflon bevonatú textil – kültéri textilek – vér és vizeletálló műbőrök – folt / szennytaszító kárpit – extra szélességű/magasságú alapanyagok – ftalát mentes műbőr – wellness / uszodai textilek – nagy/magas kopásállóságú bútorszövetek – kopásálló, nagy szakítószilárdsági anyagok – impregnált szövetek – damaszt textilek
 • Közületi program
  Teljes körűen kiszolgáljuk a rendezvény, HORECA és szállásadó szektor igényeit. Partnereink számára egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk, és a teljes kivitelezést vállaljuk. Referenciák honlapunkon. Kínálatunkban egy helyen megtalál: – árnyékolás: függönyözés, fényáteresztő, dekor, roló, sötétítő, teljes fényzáró Black out, hangszigetelő, lángálló, antibakteriális és kültéri függönyök, textíliák, – karnis szerkezetek: kézi, elhúzó-szerkezetes és motoros rendszerek, – ágytakarók, ágysál, kísérő párna, – terítékek: abrosz, napron, szalvéta, szenny- és víztaszító anyagok, – rendezvény textilek: kasír, szék- és asztalszoknyák, dekorációs textilek. Tisztelt Vevőink! Ezúton tájékoztatjuk előzetesen Önöket arról, hogy a társaságunk által választott adózási forma csak azt teszi lehetővé, hogy – 2022. évi XIII. törvény értelmében, 2022. szeptember 01-jétől hatályos rendelkezései szerint – termékeinkkel közvetlenül természetes személyeket szolgáljunk ki. Erre tekintettel, az általunk kiállított számlát is, csak természetes, magánszemélyek részére vonatkozóan áll módunkban kiállítani. Megértésüket ezúton is köszönjük!
 • Tervezés
  Lényeges, hogy többféle megoldást is ajánlunk a tervezés során az adott környezethez! Stílus, szín, forma, textil optimalizálása, hogy egységet alkossanak, – megtervezzük a megfelelő karnisokat, kiegészítőket, katalógusok, fotók, képek, textil minták alapján segítünk a fazonok kiválasztásában. Különleges formájú ablakokra is tudunk megoldást ajánlani. A cél, hogy olyan textil és árnyékoló anyag mintákat és fazonokat rakjunk össze, ami minden elvárásának eleget tesz, költségkeretnek legmegfelelőbben.
 • Személyre szabott szaktanácsadás
  Fontos, hogy ne csak a függönyök alapanyagát válasszuk meg helyesen! Segítünk eligazodni a sokféle karnis, árnyékolási és függönyözési megoldások között, hogy ne csak esztétikailag, hanem használhatóság szempontjából is tökéletes legyen a megoldás. Megtaláljuk a megfelelő megoldást arra, hogy otthona textil kiegészítői egységes stílust alkossanak. Egy-egy egyszerűbbnek tűnő alapanyagból is kreatív ötletekkel, apró részletekkel különleges, egyedi megoldásokat tudunk létrehozni, Önnel közösen együttműködve!
 • Házhozszállítás
  A nálunk vásárolt, és általunk elkészített termékeket – megegyezés szerint – házhoz szállítjuk, hogy könnyen és gyorsan a rendeltetési helyére kerüljön.
 • Karnis, árnyékolók szerelése
  A tőlünk vásárolt, valamennyi típusú karnist, árnyékolót otthonában – amennyiben kéri, – felszereljük. Minden árnyékoló eltérő szerkezetű, ebből adódóan más-más felszerelési technikával készül, és a telepítési hely is eltérő. A kiválasztott karnist (többnyire, a függöny felrakással szinkronban), a megbeszélt időben a helyszínre szállítjuk, és szakember segítségével a megfelelő módon felszereljük. Amennyiben saját maga szeretné felszerelni azokat, de tanácsadásra van szüksége, szívesen segítünk.