Oldal kiválasztása

Hotel beltéri, szobai, éttermi függönyök

hotel (5).jpgKözületek részére az általános textilek mellett, speciális textíliákat tudunk kínálni, mely magában foglalja a közintézmények, hotelek, szállodák, éttermek által leginkább keresett függönytípusokat, lakástextíliákat, úgymint a lángmentes Trevira CS függöny, a teljes sötétséget biztosító Black out, függöny anyagokat.
Hotelek számára a legfontosabbak a szobákban használt textilek, ezeknek a textileknek elengedhetetlen tulajdonsága a könnyű kezelhetőség, a megfelelő tisztítás lehetősége, és a tartósság.

A funkcionalitáson kívül fontos még a szobák otthonossá tétele, amelynek szintén nélkülözhetetlen eszközei a különböző lakástextilek – fényáteresztő függöny, dekor függöny, ágytakaró, legújabb divatként az ágysál és az ezek díszítésére használt paszományok (rojtok, bojtok, zsinórok, szalagok).

A dekorációs anyagok kínálata szintén nagyon széles, megtalálhatók benne az alacsony árkategóriás, de jó minőségű, és az exkluzív igényeknek megfelelő textilek is. Jellemző ezekre a termékekre a rendkívül nagy méret, minta és színválaszték, az egymással való kombinálhatóság és természetesen a kiváló minőség.
A kívánt hangulat, stílus könnyen elérhető a megfelelő textilek használatával, melyeket alkalmazhat a hotel közösségi tereiben, folyosókon, recepción és a szálloda éttermében is.

Az alábbi galériára kattintva, ott további ötleteket, képeket és információkat találhat a termékekről.