Rendezvény textíliák

rendezveny_textilek (20).jpgAz esküvők, fogadások, bankettek, konferenciák, bemutatók, kiállítások és az egyéb események, kiemelt helyen vannak a hatékony szállodai értékesítési stratégiában!

Minden rendezvények más-más textíliákat és stílusokat igényelnek!

Ne felejtsük el: a rendezvények színvonalát emeli a textildekoráció!

Ebben tudunk Mi segíteni. Komplett szolgáltatással – a tervezéstől, a kivitelezésig – állunk rendelkezésükre, leszünk a segítségükre. Kínálatunkban sok féle textil, a hangulatos mintájú áttetsző függönyök, organzák, és dekorációs szövetek egyaránt megtalálhatók, a textil elemek tervezése során csupán a képzelet szabhat határt.
A minőségi, magasabb árfekvésű , speciális anyagok önmagukban is egyediséget kölcsönöznek tereinkben.

Az alacsonyabb árfekvésű textilekből ízléssel válogatva, a kivitelezés és az egyedi stílusjegyek alkalmazásával pedig, igazán exkluzív hatást, és eredményt érhetünk el.

A saját rendezvénytextil használata egyre elterjedtebb!

A döntést gazdasági okok indokolják, hiszen amennyiben az értékesítés komoly hangsúlyt helyez a rendezvényekre, a bevétel, jelentős  hányadát termeli ki ez a tevékenység. A legtöbb bértextília – a sok különböző használónak köszönhetően – egy idő után, külsőre már kevésbé gondozott, egyes esetekben viseltesebb, fakó.
A saját tulajdonú rendezvény textil készletünkre magunk vigyáznánk. Mivel az esküvők és az alkalmi rendezvények mindenképp megfizették a bértextil szolgáltatást, meggondolandó, hogy  egy jól eladott rendezvény szezon bizony kitermeli a saját készletét.

Az abroszok, szalvéták, körabrosz, futó, napron, asztal és székszoknya készletek, és egyéb rendezvénytextilek, a mindennapokban is használhatóak, illetve a kisebb rendezvények alkalmával is elszámolhatóak, így a ráfordított keret hamarabb magtérül.

Lépésenként érdemes elkezdeni növelni, a saját rendezvényük textil kollekcióit, arányát – szükség esetén a kiegészítő mennyiséget továbbra is bérelni.

Bővebben az alapanyagokról : Anyagismeret – speciális anyagok,

Anyagminták fotói : a Textilmintáin,
További fazon ötletek és képek, a saját, és a nagyvilágból válogatva: galériában.

Engedje, hogy segítsünk, hívjon minket, időt, pénzt és fáradtságot takarítva meg ezzel.