Oldal kiválasztása

Áraink – függönyvarrás árak, szerelési,- kiszállási díjak.

Helyszíni felmérés árak

 Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérésnek Egerben és  20 km-es vonzáskörzetében, egyszeri – jelképes – kiszállási díja, bruttó 3 000 Ft, mely a helyszínen fizetendő, és tartalmazza a helyszínen történő felmérést, tanácsadást és árajánlat (árajánlatok) készítését.

Amennyiben a megrendelés megtörténik nálunk, és a megrendelt összeg meghaladja a bruttó 50.000,- Ft-ot, a kiszállás díja, a végszámlából levonásra kerül !

Ezen kívül eső területen a kiszállás díj 100 Ft/km. Ha a megrendelt összeg meghaladja a bruttó 200.000,- Ft-ot, a kiszállás díja ingyenes, a végszámlából kerül levonásra!

Az ország más részeibe való kiszállás esetén, a költségre külön árajánlatot készítünk, mely egyedi megbeszélés tárgya.

Függönyök, textilek felrakása

A nálunk elkészült munkák, kész függönyök felrakása és dekorálása, Eger és 20 km-es körzetében ingyenes!

Az ország más részeibe való kiszállás esetén, a költségre külön árajánlatot készítünk, mely egyedi megbeszélés tárgya.

 

Ha nem kér függönyfelrakást

Ha Ön nem kéri a függönyök vasalását és felrakását a megrendeléskor jelezze kollégánknak, mely esetben a munkadíj változik.
Ha Ön nem kérte a függönyök felszerelését és úgy alakul, hogy mégsem boldogul a pontos beállításokkal, felrakásokkal, kérheti későbbi felszerelését, melynek költsége a vevőt terhelik, valamint kiszállási díjat számítunk fel.

 

Varrási árak

Függönyvarrás árak:

A függönyök sima varrásának díját minden levarrott méter után számoljuk.
A varrási méterár tájékoztató jellegű, függ a megrendelt mennyiségtől, aktuális akcióktól, egyéb szolgáltatásokkal való összekapcsolástól!
Sima szegést egyenes varrat a levarrt méter után számoljuk, a fazonra varrt függönyöknek, és drapériáknak, illetve ágytakaróknak, párnáknak, elkötőknek egyedi árszabása van.

Az árak nem azonosak, eltérnek : hozott anyag, bélelés, speciális anyagok, speciális fazonok, különleges kérés, gyors szolgáltatás-szerviz, és más textilek elkészítésének áraival.

A részletes ártáblázatot minden esetben mellékeljük az árajánlathoz! Egyedi, különleges fazonú textilek, függönyök varrása pl.: feszített drapériák, görög drapériák, oldalsó sálak, függöny anyagából varrt elkötők, egyedi fazonú raffrolók varrására kérje egyedi árajánlatunkat.
A függönyök varrás árai nem tartalmazzák a szükséges kellékeket (pl.: behúzó szalagok, pálcabehúzó, tépőzár, súlylapok, merevítők, karikák, egyéb kellékek stb.), ezek árai külön tételként szerepelnek az árajánlatban.

 

Függönymosás árak

Egyszerűen számoljuk, a leszedett függönyök súlya alapján határozunk meg.

3.000 Ft +Áfa/kg a tisztítási szolgáltatásunk díja *, ami tartalmazza:

  • a függönyök, drapériák, sötétítők leszedését;
  • mosást, tisztítást, vasalást;
  • színvesztés és összemenés elleni garanciánkat az anyagokra (amennyiben bevarrt etikettel ellátott);
  • a függönyök felrakását.

A díj a következő szolgáltatási területre terjed ki: Eger és annak 30km-es körzete. Más terület esetén is bátran hívjon! A függönymosás, ha nem kér levételt és felrakást 200Ft / négyzetméter. (Csak az átvételt-átadást, és a tisztítást foglalja magában).

* A szolgáltatásunkra minimum díjat számítunk fel, ez pedig 8.000 Ft + Áfa. Amennyiben a függönyök súlya nem éri el a minimum díjat, ez az összeg abban az esetben is felszámításra kerül.

 

Függönyjavítás árak

E szolgáltatásunk teljesen egyénre szabott.

A javítások díja függ az alapanyagtól, és a sérülés milyenségétől, és mennyiségétől.

 

Karnis

Felmérés

A felmérésnek, Eger és 20 km-es vonzáskörzetében, egyszeri kiszállási díja, bruttó 2 000 Ft.

Amennyiben nálunk rendeli meg karnisát, úgy a felmérés díját levonjuk a végszámlából, Eger- és 20 km-es vonzáskörzetében! Ezen kívül eső területen a kiszállás díj 100 Ft/km. Ha a megrendelt összeg meghaladja a bruttó 100.000,- Ft-ot, akkor ingyenes – külön felmérési díjat nem számítjuk fel ott sem!

Az ország más részeiben való szerelések esetén, a költségre külön árajánlatot készítünk.

Egyedi szerkezetek szerelésénél az árak megegyeznek, nem számolunk fel külön költséget!
Nem megszokott szerelési körülményeknél (pl.: 3 méternél magasabb belmagasság) kérje külön szerelési árajánlatunkat.

Egyéb infók a Gyakori kérdések címszó alatt !

Pin It on Pinterest

Shares
Share This